Sara,

After Work

Publicerad 2013-08-23 11:26:31 i Sommar<3,

I lördags var jag på After Work med jobbet. Detta gör vi typ en gång om året cirkus och denna gång blev det friidtrottstittande hos Sam, middag på Ceasars och Johan Boding-uppträdande. Det var riktigt kul och det blev en lyckad kväll!
 
Johan Boding:
 
När vi var hemma hos Sam så visade det sig att mina kollegor hade varit och köpt en examenspresent till mig som jag fick nu eftersom de inte kunde komma när jag hade min examensfest. Det jag fick var en upplevelse från Live it, det jag ska få testa på är Zorbing, här kan du läsa mer om det. Så gulliga de är!
 
Hur som helst, någon som känner sig manad att följa med?
 

Utflyttningsmiddag

Publicerad 2013-08-09 14:12:48 i Sommar<3,

Hej!
Igår var jag bjuden på utflyttningsmiddag hemma hos Anna. Planen är ju att hon ska flytta till sin nya lägenhet nästa helg. Så igår bjöd hon på "Anna-tårta" från Mollys och sedan persikopaj. Allt som serverades var som vanligt supergott!
 
Den fantastiska "Anna-tårtan" från Mollys:

Efter maten gick hon igenom vad som ska skänkas till Viksängen, en second hand butik där pengarna går till läkare utan gränser. Jag, mamma och pappa hade dock en första tjing på saker som vi ville ha. Jag kom hem med en sjal, ett linne, en klänning, en jacka (som inte skulle skänkas bort men som Anna ändå vill bli av med), och en film. Nu i helgen ska jag försöka mig på en rensning, ska städa upp i mitt rum och lägga ut lite kläder på tradera.

Kräftskiva

Publicerad 2013-08-04 14:21:54 i Sommar<3,

Igår hade familjen kräftskiva. Det var riktigt gott och jag börjar bli riktigt bra på att skala (?) kräftor. Dock blir man ju så sjukt kladdig så det är tur att det finns vatten att tvätta sig i.

Så här såg det ut i alla fall, mamma hade gjort en jättegod Västerbottenpaj!:
 

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela