Sara,

chockad

Publicerad 2008-09-23 21:17:30 i Allmänt,

så, sitter här och väntar på att ssk-hv 71 ska spela klart, de är typ 10 minuter kvar effektiv tid och det står 3-3. tungt för ssk att förlora 2-0 till 3-3. Men hoppas de håller sig, eller att ssk gör ett till mål. skulle sitta fint. Sitter och kollar på resultat tavlan hela tiden. Skulle ha velat vara där just nu. Men man får inte alltid allt man vill ha.

Har hänt en hel del i skolan idag, eller man har fått reda på rätt mycket överhuvudtaget idag. Gaah, kan inte koncentrera mig. Vill så gärna att ssk ska vinna eller åtminstone spela oavgjort. Men mer om idag, vi hade orientering på idrotten, var väl helt okej. Var nämligen inte så lång bana. Och sen har jag bara haft datakommunikation vilket var sådär, och lokala nätverk då jag faktiskt konstigt nog förstod vad vi skulle göra..

På lördag blir det Grönan med Linnea <3

LUV YA

Klantigt Sara..

Publicerad 2008-09-14 10:43:38 i Allmänt,

Åh, jag hatar att jag är så grymt klantig. Igår råkade jag gå in i en garderobskant, fick ett hack i ögonbrynet och hamnade på akuten. Lyckat Sara ! Satt 2 ½ timme på akuten innan jag kom in, de kollade på mitt hack och sen limmade de ihop de och jag var ute därifrån en halvtimme senare. Snygg kille som limmade förresten, min syster hade gått i samma klass som han ^^ haha.. Men men, nu ska jag städa och sånt tråkigt för mina föräldrar kommer hem i natt. Efter att ha varit borta i 9 dagar.
Puss och Kram

LUV YA

Elitseriepremiär?

Publicerad 2008-09-10 12:53:27 i Allmänt,

Sitter i skolan och ska egentligen jobba, orkar inte riktigt. Men ska nog börja efter jag har skrivit klart det här inlägget. Har Datorkommunikation som är rätt trist, men jag sitter och lyssnar på Anna ipod vilket gör det hela roligare.
Pratade med Simon igår :) han gjorde mig väldigt glad och gjorde mig på bättre humör igår trots att det var vid 10 och jag skulle gå och lägga mig. Men i alla fall.
Pratade med Emma också och hon är på att gå på elitseriepremiären SSK-Frölunda. Några fler som vill gå, säga bara till. Det kostar 65 kronor. Ska börja jobba nu,

LUV YA

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela