Sara,

Älsklingen 20 år

Publicerad 2011-01-31 20:42:03 i Party Party !!,

I helgen firade jag som sagt att Tom fyllde 20, det blev en överraskningsfest på lördagen och på söndagen kom hans släkt och firade. När jag kom hem på söndagen var jag sjukt trött och somnade ungefär på en gång. Men kul har det varit!

Bilder:


Vet inte om jag får lägga upp denna men där öppnar i alla fall han min present29 januari 2011

Publicerad 2011-01-29 17:00:43 i Vinter <3,

Denna helg fyller Tom 20 år, därför kommer jag inte vara så delaktig men efter helgen så kommer jag förmodligen lägga upp kort som jag hoppas på att jag kommer ta under helgen. Jag har börjat bli ganska dålig på att ta kort nämligen.

Just nu håller jag på att sminka mig innan Tom kommer och hämtar mig, sedan bär det av till honom och så får vi se vad kvällen leder till. Älsklingen kom till mig halv 5 i morse för att sova efter att han varit ute i Stockholm, alltid mysigt att sova bredvid honom.

Hm, undra när han kommer hit för att hämta mig? Aja, back to the make up, vi hörs efter helgen!

Träningspass nummer 9: Simning

Publicerad 2011-01-27 20:13:02 i Träning,

Idag var jag nere i badet och simmade lite. Det blev 2100m men det visste jag redan innan då jag hade skrivit ett fint litet pass som jag hade med mig. Simningen gick väldigt bra och jag känner att jag blir bättre för varje pass som jag gör. Nästa gång ska jag nog köra lite fartövningar också.

Förresten de har börjat bygga läktaren inför JSM nu, det ser ganska coolt ut. Men jag skulle chansa på att det är rätt mycket att fixa nu innan det börjar. Fick även erbjudandet att testa på Event Manager-jobbet inför Masters SM och det ska jag nog ta, absolut.

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela