Sara,

Gotland resan

Publicerad 2007-05-22 19:45:08 i Allmänt,

Så, nu skriver jag igen.. Denna gång om Gotland, fan jag har börjat bli bra på de här nu känns det som. Iaf

Vi åkte i väg vid halv 9 på morgonen mot Nynäshamn, tur för mej att josefine inte kunde följa me eftersom emma hade glömt att anmäla mej :/ typiskt hon ;) driver bara emma
Sen gick vi in på båten och åkte i väg till Gotland, väl framme hyrde vi våra cyklar och cyklade till stället där vi skulle bo. Dag 2 cyklade vi in till VIsby och kollade på den fantastiskt fina innestaden.. den va faktiskt fin..
Dag 3 cyklade vi 1,3 mil till Tofta där vi solade och hade Robinson äventyr.. oerhört kul :D
Dag 4 åkte vi hem..

Det var fakitskt kul, men lite svårt att sova då SOMLIGA var uppe halva natten.. men men,, läger är läger ;)

14 maj

Publicerad 2007-05-14 21:32:26 i Allmänt,

Oj oj oj, nästan en månad sen ja skrev sist ;)
Så, nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker på vår efter längtade klassresa till Gotland, vi fick ju ihop de sista pengarna på vårmarknaden som var i fredags. Om jag ska vara helt seriöst längtar jag inte världs mycket för att åka, känner inte min klass särskilt bra och orkar inte bry mej att försöka lära känna dom eller tycka om dom heller. Har mina kompisar som jag håller mig till.
Okej, den här dagen har varit sådär. Pluggade faktiskt på bra så jag känner mig riktigt stolt för en gångs skull. Men helt en toppen dag kan de aldrig vara. Alexander blev sur på mig och sa att nu är vi singlar och kan hålla på med vem vi vill. Blev lite ledsen och visade det genom att säga "du gjorde slut med mig" och sen dissade jag honom. Men en till sak som var posstiv var att jag snackade med Pontus, Jacob, Max och Albert idag :) det är duktigt ;) Dissade tydligen dom ett tag så jag fick väldigt dåligt samvete över det men det var så klart inte med meningen.
Ja, sen var det ner till badhuset och träna småbarn. Haha, fick roligaste kommentaren, eller så rolig var den inte men ändå.
- Har du några barn?
- Nej, jag är alldeles för ung för det.
- Jaha, men är inte du 23?
- Nej, jag är 15
- Så du går fortfarande i skolan?
- Ja, det gör jag i Vittra Östertälje
- Va coolt
Haha, småbarn är rätt söta ibland FAST bara ibland. Okej nu orkar jag inte skriva något mer. Men vi hörs väl. Tänkte skriva lite mer om klassresan sen alltså efter hur den hade varit ;)

Puss puss Ha det bra !

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela