Sara,

Back to work

Publicerad 2013-10-28 15:03:25 i H�st <3,

Hej alla glada!
Så var det dags igen, tillbaka på jobbet igen efter långledigheten. Som tur är, är jag ledig på torsdag igen, åh vad jag gillar att jobba 70% ibland ;) Sen är jag ledig i helgen också.
 
Åh, denna vecka är det Halloween, som jag längtat. Jag har börjat tycka om högtider så att man får pyssla och dekorera. Det blir så fint och mysigt! Jag tänkte att jag skulle göra en pumpa att ställa ut på trappen, så pappa när du läser detta så får du gärna åka iväg och köpa en :)
 
Har ni några Halloween-planer??
 
 

All good things must comes to an end

Publicerad 2013-10-27 09:41:32 i H�st <3,

Förutom utgången igår var jag och tittade på universitetet medan Emma pluggade. Sedan gick vi hem och gjorde varma mackor till lunch för att sedan dra till IKSU för att gymma lite och sedan spela beachvolley. Riktigt kul!

Men nu sitter jag på flygplatsen igen och väntar på flyget på väg hem till Stockholm. Det har varit en jättemysig helg och jag ser fram emot nästa gång jag åker till Umeå!


Umeås nattliv levererade!

Publicerad 2013-10-27 09:36:30 i H�st <3,

Som avslutning på en fantastisk helg i Umeå blev det utgång på en nattklubb som hette Rex. Om det var bra? Nej, det var helt fantastiskt! Skönt dansgolv, skön musik, sköna människor.

Kvällen började med att jag, Emma och Sofie först var hos Emma och drack lite vin och EU. EU är en drink som Emma har komponerat ihop själv bestående av vaniljvodka och trocadero, riktigt god. Emma serverade den i riktigt fina glas också!


Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela