Sara,

Kvällen igår

Publicerad 2011-04-30 12:00:00 i Vår <3,

Igår var det en skön kväll. Det började med att jag var och tittade på när Pontus och hans band spelade, fick även se Emanuels band, de spelade faktiskt bra båda två.

Efter det åkte jag ner på stan för att träffa några kompisar och ta en drink på O'learys. Det var riktigt kul, livemusik och allt. Det måste vi göra om tjejer!

Nu, ska jag åka till Järna för att sedan åka till min kompis som har fest. Jag hoppas att jag får se en brasa i alla fall, ingen valborg utan brasa. Hur ska ni fira valborg?

James vs Jude

Publicerad 2011-04-30 11:15:14 i Vår <3,

Var det någon mer än jag som reagerade när Kate's bror James höll talet. Jag tyckte att han var så sjukt lik Jude Law. Tycker inte ni det?

Apropå klänningen, den var ju sjukt snygg! Jag vill också ha en så fin klänning när jag gifter mig. En klänning bara designad till mig, haha!

Veckans shopping

Publicerad 2011-04-29 11:15:09 i Vår <3,I onsdags när jag var i skolan stod kåren och delade ut påsar från Academic Work. Det blev tre stycken tidningar, munskölj och godis från systembolaget. Igår när jag var och handlade på Lindex fick jag både 25% på ett helt köp och en goodiebag som bestod av schampo och balsam, foundation, provparfym, två mascaror, ett dagserum och ett läppglans. I veckan har jag även köpt en bikinitopp från BikBok och en håraccessoar från Lindex.

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela