Sara,

YEY

Publicerad 2009-08-30 18:36:32 i Allmänt,

Dataprov B är klar, fixade det med totalt 63 poäng av 70. Great! Nu har jag bara prov C kvar tills i morgon och jag fattar inte ens första frågan, suck! Aja men mer än 50 poäng borde jag fixa till slut.
Igår var jag i Västerås på min kusins 21 årsdag, var väl lite småtråkigt då vi typ bara träffar våra kusiner på just födelsedagar och inte annars. Var sedan hos min mormor och såg på Blood Diamond, grym film, verkligen sevärd! Kom på att jag hade sett slutet sedan, men men. Sov till klockan 11 idag när min mamma och pappa kom och hämtade mig, gud vad trött jag var, sov typ 12 timmar i natt, orkar seriöst inte med skolan i morgon och gå upp klockan 8, min kropp kommer döda mig, och sen ska jag jobba direkt efter skolan också. Inte alls jobbigt. Haha

Men nu ska jag gå och roa mig mer på msn, vi hörs..


LUV YA

ensam hemma

Publicerad 2009-08-29 10:16:19 i Allmänt,

Gick upp klockan 9 idag och har hunnit med väldigt mycket sen familjen åkte samma tid. Jag har hunnit hänga upp tvätt + sätta på en ny maskin, vilket jag tror att jag har gjort rätt. Jag har städat toaletten däruppe och plockat undan kläderna i mitt rum så att de hänger fint i garderoben. Nu ska jag baka tigermuffins till morfar 4 stycken utan chockladkross i och resten med. Mums!

Måste göra körkortsteorin också, tänkte göra det medan jag väntar på att muffisarna ska bli klara. Hmm, muffins är ett konstigt ord i plural appropå ingenting.
Vid halv 1 idag bär det av till Västerås under min körning, haha ^^ var bara tvungen att säga att jag skulle köra. Men ni får jättegärna messa medan jag är borta så jag har någonting intressant att göra, orkar inte läsa bok hela tiden.

Jag hade jättesvårt för att somna igår, somna vid typ halv 2 fattar inte varför, det var som om något inte ville att jag skulle sova trots att jag ansträngde mig hur mycket som helst. Jaja..
Igår var minst sagt intressant.


LUV YA

datorprover = dåligt

Publicerad 2009-08-28 18:52:13 i Allmänt,

Jag hatar körkortteorins datatester. Jag fattar verkligen ingenting och känner mig efterbliven. Jag kommer aldrig klara slutprovet som förmodligen är på tid, jag måste verkligen lära mig att chilla. Jag blir så lätt uppstressad genom att titta på andra. Men jag fick 64 rätt av 70 på fas A provet, så det måste ju betyda någonting. Hoppas det går lika bra på B och C proven också, haha ^^

I morgon ska jag till Västerås, ska få köra och sen ska jag sova hos min mormor. Ni får gärna höra av er! Annars kommer helgen spenderas genom att jag läser min engelska bok som måste bli utläsen och tittar på tv. Får inte glömma att vara social med min mormor också.

Någon som kan rekomendera en bra film att hyra?


LUV YA

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela