Sara,

På väg till Sofi's Mode-gala

Publicerad 2012-08-30 17:18:22 i Sommar<3,

Ikväll blir det gala, närmare bestämt Sofi's Mode-gala på Café Opera. Det ska bli spännande och riktigt roligt!! Återkommer om hur det var, för nu ska jag åka upp till Stockholm och möta min syster.
 
Så här ser jag ut: Svart klänning från H&M, vad tycker ni om min fläta på ena sidan? (syns kanske inte ens på bilden)

Tiger's modevisning på Mercedes-Benz Fashion Week

Publicerad 2012-08-30 13:32:00 i Sommar<3,

Vad kul vi hade igår! Först gick vi runt och strosade bland butikerna på Biblioteksgatan, vi gick där och drömde om att ha råd med kläderna, blev sminkade och var med i lite tävlingar. Vid 8 började insläppet till Tiger´s modevisning på Norrmalmstorg, alltså där sponsorerna fick komma. Som tur var kom det inte så många sponsorer och de släppte in oss "vanliga" människor på restplatserna. Så coolt! På stolen stod en vattenflaska och en goodiebag med massor av fina saker i. Rengöringskräm, foundation, hårolja, nagellack, mascara, hårspray mm.
 
Modevisningen var bra, det fanns massor av fina kläder och man fick verkligen en sommarkänsla (det var ju Vår/Sommar-kollektionen vi såg). Ett tips som jag ska hålla mig till är att köpa kavajer, de är snygga och funkar både i höst och i vår och i alla tider. Ett perfekt val, nu måste jag börja leta efter det ultimata, ni vet den snygga kavajen men som känns som om man har en tröja på sig bara. Snälla kom till mig!
 
 
Tiger of Sweden - modevisningen för Vår/Sommar-kollektionen // Reserverad plats på "front row"
Det självklara plagget - Kavajen!!! // Fashion Night's goodiebag

Just nu:

Publicerad 2012-08-29 17:02:58 i Sommar<3,

 
Jag gör mig ordning för att inta Stockholm Fashion Week tillsammans med min syster. Ska möta upp henne utanför hennes jobb och sedan är det dags, ska bli så kul!

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela