Sara,

Vita huset attackeras!!

Publicerad 2013-09-30 15:52:42 i H�st <3,

... eller åtminstone gjorde de det i filmen som vi såg i lördags. Jag, Elin och Andreas åkte upp till Heron och spelade lite arkadspel (mest lek) och sedan gick vi på bio. Det blev White House Down med Channing Tatum. Otroligt bra film, och han är ju inte bara lite snygg att titta på! Eftersom det var bio så lyxade jag till det med popcorn, godis och Old School-vatten. Tryckte i mig godiset och sen mådde jag illa resten av filmen, haha!
 
Det var i alla fall riktigt kul att gå på bio, det känns som om det var länge sen jag gjorde det.
 

Mornington Hotel

Publicerad 2013-09-30 15:45:45 i H�st <3,

I lördags hade pappa namnsdag och vi tog med honom till Mornington Hotel på Östermalm och åt brunch. Det är väldigt trevligt och de hade lite konstig men ändå god mat. Jag blev väldigt mätt i alla fall!
 
Bild på efterrätterna, i jättesöta små burkar!:

Efter den fantastiska brunchen gick vi runt lite i affärer innan vi åkte hem. Jag köpte en sak till min outfit för Halloween, tänkte att jag passade på när jag gick förbi Buttericks. Åh, vad jag längtar till Halloween!

I did it!

Publicerad 2013-09-27 22:55:18 i H�st <3,

Äntligen helg!! 8 arbetsdagar är avklarade och nu ska jag avnjuta 2 lediga dagar som är fullspäckade med saker att göra. Vad det är för något får ni se senare.
 
Idag när jag kom hem från jobbet körde jag ett konditionspass hemma. Otroligt skönt faktiskt även om det var jobbigt just då för stunden. Hittade en bild på nätet som jag kopierade och körde passet. Efter passet tittade jag lite på hockeyn, AIK - Örebro. Skönt att bara sitta och slapptitta i väntan på att Elin skulle sluta jobbet.
 
Nu är jag nyss hemkommen efter en skön promenad med Elin, vi fick prata av oss samtidigt som vi rörde på oss. Skönt! Blev ändå en runda på 4,6 km på drygt en timme så inte helt fel!
 
Konditionspasset som jag körde idag, om ni skulle vilja testa det. Det är faktiskt jobbigare än vad man tror.
 
 

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela