Sara,

Översvämning

Publicerad 2010-07-31 20:19:28 i Allmänt,

Usch säger jag bara, usch på er alla som har klagat på att solen skiner och att det aldrig kommer något regn!
I Torsdags kom ju det "efterlängtade" regnet för er. Medan jag som inte klagade en sekund på vädret det är såklart att det ska vara mig det drabbar.

I Torsdags eftermiddag/kväll när jag stod och bakade inför min sista dag på jobbet svämmar det in vatten i vår källare från alla brunnar. Det blev snabbt mycket vatten och jag hade vattnet upp till halva låren! Saker blev förstörda, golvet blev förstörd och ja, vi håller fortfarande på med att få bort all fukt och vatten. Jag fick åka och köpa en pump med pappa och det tog oss från början tills allt vatten var borta 4-5 timmar.
Sjukt, och tack för den alla klagande människor!

Så här såg det ut:
(Detta är varför det har varit så dålig uppdatering, jag har helt enkelt haft lite att göra)3 dagar kvar...

Publicerad 2010-07-27 18:59:38 i Musik/Dans/Film,

... tills en månad semester!
Idag fick man veta att man hade kunnat få fortsätta jobba till mars om jag inte hade pluggat vidare. Så som man säger, allt löser sig!

Jag köpte två filmer igår, Baksmällan och View from the Top. Såg på Baksmällan igår med Pontus, den är otroligt bra! Inte sett den? Se den! En film jag skrattar utan tvekan till.

Förresten läste jag på aftonbladet idag att the Pirate Bay är på väg att stänga ner. Stackars! Inte för att jag laddar ner, men för de som faktiskt gör det. Riktigt trist faktiskt. Jag menar, så kul är det inte att köpa en hel skiva om man bara gillar tre låtar eller köpa en film som inte går att hyra om man inte vet om man kommer att gilla den.

Men till det possitiva igen, det är sol ute idag och det har varit riktigt varmt och skönt för en gångs skull på väldigt länge. Me love the summer<3

Kreta<3

Publicerad 2010-07-23 18:00:31 i Resor,

Nu har jag och Anna bokat en resa till Kreta. Det blev utanför Rethymnon på ett hotell som heter Alkyon Park Village. Det ligger nära stranden, har fin pool och ja, det är väl allt man behöver för en veckas njutning!

Det ska bli riktigt kul att åka iväg äntligen. Vi som har pratat om det så länge.

Bilder på hotellet, visst ser det fint ut!
:


Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela