Sara,

Dugga

Publicerad 2010-09-27 20:58:39 i Skola,

Idag hade jag min första dugga, den gick inte så jättebra men jag hoppas på ett G.
Igår kväll hade jag jättesvårt att sova, jag har sovit ganska mycket under helgen så det kanske var därför. Jag kände mig nämligen inte så nervös.

I morse när jag skulle iväg till skolan så upptäckte jag att alla tåg vände i Rönninge och bussar ersatte resterande väg. Bussen kom ju aldrig och jag hade ju bråttom så jag ringde pappa och han fick köra mig till skolan. Tack!

När jag väl kom dit var jag uppstressad. Men jag hann lugna mig när jag pratade med My. När jag öppnade duggan så var det 6 frågor(!) men de var en fråga som jag hade pluggat på. Inte bra alls. Jag sitter nu och hoppas på det bästa.

Håll tummarna för mig!

Transformers

Publicerad 2010-09-26 15:34:36 i Musik/Dans/Film,

Okej, jag vet att jag är lite efter. Men igår sände tv4 filmen "Transformers". Jag tyckte att den var bra, även om den är lite väl overklig och datafixerande (minns inte var det heter när saker är gjorda i datorn).
Hur som helst, jag vill verkligen se tvåan - för det finns en tvåa va? - och ni som är lika efter som mig borde se den. Ett stort plus är att Megan Fox är otroligt snygg i filmen och även Shia LaBeouf och Josh Duhamel medverkar.

Den får lätt 4 av 5 stjärnor.

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela