Sara,

Påsk!

Publicerad 2010-03-31 21:11:36 i Träning,

Hejsan!
Kom hem från dansen för typ en timme sen, det gick sådär, hade lite huvudvärk så huvudet och jag var inte på topp riktigt. För att inte tala om hur otränad jag var! Fy på mig, dags att börja träna direkt efter lovet. Nu finns det inga ursäkter längre!

Bara en dag kvar i skolan innan lovet, det kan bara inte bli skönare. Lovet kommer bra lägligt, skulle inte orka med en till dag alltså. Matteprovet jag hade idag gick sådär, men man kan ju inte göra mer än sitt bästa!

Nu är det dags att hitta ork och börja städa, mitt rum ser f*rj**ligt ut för att vara ärlig. Allt måste fixas, och det är nu! Så jag återkommer i morgon eller efter jag har städat klart =)


Ännu en tråkig pluggdag!

Publicerad 2010-03-29 15:57:13 i Skola,

Hejsan!
Idag slutade jag tidigare än vad jag brukar göra på måndagar. Provet jag hade idag gick bra, jag fick VG- och jag hade inte ens pluggat. Jag skulle plugga till det igår, men jag somnade istället.

I helgen var jag ju med älsklingen och det slutade med att jag sov där. Vi fick plats i hans lilla säng (det har nu visas sig att jag också har en 90 säng) och det var jättemysigt och jag sov riktigt bra där! Sedan på söndagen åkte vi och köpte en ny säng till honom, en 120 säng och den var gigantiskt i jämförelse! Ser fram emot att sova i den, eller egentligen bara att sova med honom<3
Det var bara så sjukt härligt!Idag har jag varit duktig och satt igång med mitt projektarbete, jag har gjort klart teoridelen. Ikväll kommer det bli att plugga matte till provet på onsdag (notis till mig själv) och sedan blir det att läsa Animal Farm till sömns. Jag har kommit på att jag behöver massa saker för att underlätta och göra pluggandet roligt, saker som post-it i olika färger, överstrykningspennor i olika färger mm.


Lördag

Publicerad 2010-03-27 19:14:56 i Tankar,

Idag har jag kört både till och hem från Västerås. Jag känner mig duktig och det gick jättebra! Jag har varit och firat min låtsasmorfar som fyllde år.

Om cirka en timme är det Earth Hour så jag ska stänga av datorn och alla lampor, jag åker nämligen till älsklingen och ser på film och myser. Något som vi misslyckades med sist :P
Hur ska ni göra? Ska ni släcka ner?

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela