Sara,

31 januari

Publicerad 2008-01-31 21:54:10 i Allmänt,

Ville bara påpeka, allt det där jag skrev igår har ingen som helst påverkan på mig just nu, eller jo det sista jag skrev.
Har aldrig mått bättre, har precis varit på SSK-MORA och SSK vann 3-2 i sudden och äntligen kanske det blir slutspel. Hoppas hoppas hoppas. Jag simmade idag också gick finemang och jag hann faktiskt 1500 på 45 minuter. Kändes skönt + jag fick beröm av två gubbar som tyckte jag simmade bra. Skolan gick också bra, tror jag.. jag var i alla fall på bra humör efter som *han* var där... och vi har börjat få underskrifter på protestlistan, fan vad lessen jag kommer bli om det inte funkar.. men men, ja ska inte tänka så.. utan idag ska bara vara en toppen dag :)

Puss och kram

LUV YA

30 januari

Publicerad 2008-01-30 15:18:32 i Allmänt,

Okej, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade den här igen.
Sitter i skolan och ska ha 2 timmars lång Webdesign, as-trist om jag får säga det själv vilket jag får i min egna blogg. Sitter och lyssnar på Take The Lead soundtracks, me like dance music. Vi är typ 10 stycken på lektionen om ens det. Är åtminstone ensam tjej, det är fett trist. Finns ingen att prata med, visst går det att prata med killarna i min klass men det är inte så kul, dom har sin böghumor, tror faktiskt att dom är homofober :O men men, läraren kom in och sa att han ska på kurs och vi ska jobba självständigt i 2 timmar , är han dum, ingen kommer jobba. Alla kommer sitta och göra andra saker. Själv sitter man och skriver här, och kollar på snygga kläder på zoovillage.com. I morgon ska jag på hockey, SSK-Mora, hoppas dom vinner igen, dom har ju vunnit de senaste två matcherna. Hah, killarna upptäckte att jag satt och skrev på min blogg så dom gick in på den och trodde dom kunde läsa det jag skrev nu. trög man får va.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag fattar inte hur man kan säga något sånt som hon gjorde. Det är dumt, idiotiskt och egoistiskt av en person att göra så och sedan förvänta sej att man fortfarande ska vara kompisar efter. Hur kommer sig att du sa så?, vad har jag gjort förutom att vara helt ärlig mot dig och stöttat dej när du har haft det svårt, och va fick jag tillbaka. något hemskt något otroligt taskigt och meningslöst. Du kan väl åtminstone börja tänka på hur du är och vad du säger för folk tar illa upp. Alla har inte lika bra liv som du har, iaf är det de du säger att du har, fast jag tycker inte att du har det. Absolut inte, långt ifrån. Fan orkar inte skriva om det här längre, skyll dej själv.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Well, allt i mitt liv är inte ett helvete iaf, det finns något som gör att jag pallar gå till skolan varje dag fast jag hellre skulle vilja vara kvar i sängen och aldrig gå upp. Att ha något att längta efter, drömma om och leva för. Fast när ja skriver det så här låter mitt liv bara mer deprimerande eftersom det aldrig kommer hända något. Aldrig någonsin för det du är, är som en dröm för mej som aldrig kommer gå i uppfyllelse. Du får mig att må bra, att känna mig värdefull men du vet inte ens vem jag är, eller jo det kanske du vet eftersom vi pratat någon gång men du kommer aldrig få reda på hur jag känner, eller aldrig kunna se på mig på det sättet.

Fan nu orkar jag inte skriva något mer, får sluta nu..

Puss och kram,

LUV YA

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela