Sara,

Hurtis vecka...

Publicerad 2008-07-31 20:53:29 i Allmänt,

Tjenare,
Denna vecka har varit minst sagt en hurtig vecka för min del, den började i Tisdags med att jag cykla ut till Tullan med Viktor och Elin och såklart tillbaka. Sen åkte vi upp till allsång och gick från centralen till skansen och tillbaka pga. att tim och daniel tyckte man var lat att ta bussen. Min ursäkt om bussarna fungerade inte hos dem. Sen i Onsdags var jag i Stockholm igen denna gång med Mamma och Pappa och gick från Stockholm Central till Stockholm Södra. Det var jobbigt då det var grymt varmt ute. Men jag åt Kina mat och hittade finaste väskan inne på Skrapan på Söder. Den kostade bara 250 kronor och det är en Friis & Company väska. Det är nice. Bilder finns längst ner i inlägget.
Men i alla fall, min hurtis vecka höll i sig idag också då jag cyklade till Emma och hjälpte henne med lite klädesproblem, och sedan cyklade jag hem för att packa mina träningskläder (ja, du läste rätt) för att cykla till My och sedan till badhuset och gymma. Gjorde mag-, höft-, lår- och ryggövningar. Sedan cyklade jag hem och var ungefär lika svettig igen som jag var efter gympasset.

Det är grymt varmt ute nuförtiden, inte för att jag klagar. Men jag orkar inte vara ute och sola. Kunde ha varit mycket brunare än vad jag är :/ men men, folk klagar alltid på vädret. Så nu ska jag vara tyst och hm, tänka ut lite saker inför London.

LUV YA

friis & company väska
Väskan kommer från Cozmima på Skrapan, men det är ingen idé att du går dit för att köpa en likadan då jag fick den sista..

Summer of 08

Publicerad 2008-07-28 20:36:42 i Allmänt,

Hejsan,
Var i Örebro förra veckan, var väldigt skönt att komma bort från Södertälje och alla andra saker som håller min hjärna i gång och vara med mina föräldrar och ha de skönt. Var på Rix Fm och såg bland annat Ola, Marie Picasso och Brolle. Bilder finns på min bilddagbok (saraa91).

Var på Radön också i Lördags med Emma och hennes familj, var grymt skönt. Det är så fint där och så skönt att bara sola och bada och åka båt såklart ... Kul att ta igen lite med Emma också, hinner inte träffa henne så ofta som jag hade önskat. Har faktiskt träffat en hel del vänner den här sommarn, eller så ska jag träffa folk också. Tycker om detta sommarlov.

Bio och film är en måste sak på sommaren, speciellt eftersom det går så bra filmer precis på sommarn. Har sett en hel del nya filmer; Hancock, Narnia, Step up 2, Kung fu panda, Sex and the city och Mamma Mia. Ska se 27 dresses när jag har skrivit klart det här inlägget.

I morgon ska jag träffa Elin och åka och bada. Sen blir det Allsång på Skansen.. var länge sen jag var där. Undra vad det är för artister. Någon som vet?

LUV YA

Get away from me

Publicerad 2008-07-21 16:51:47 i Allmänt,

Jag hatar dig, jävla förbannelse. Vad har jag gjort? Kan du inte bara sluta existera och låta mig vara ifred, jag skulle uppskatta det. Dra härifrån, stör någon annan. För jag står snart inte ut längre..

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela