Sara,

Mösspåtagning

Publicerad 2010-04-29 20:39:23 i Student 2010,

I morgon är det mösspåtagning som gäller. Det ska bli kul eftersom detta är startskottet till studenten.
Dagen kommer börja med en 5-kamp i tältet för att sedan övergå till mösspåtagning i filmsalen tror jag att det var. Det ska i alla fall bli jättekul och efter det ska jag gå lite på stan och "visa upp mig"!

I morgon kommer även studiebidraget, vilket kommer innebära en kul kväll på krogen. Ska träffa älskligen och sova hos honom, det får jag inte glömma. Jag ska heller inte glömma att ta kort. Jag bara måste dokumentera allt som har med studenten att göra. Jag har faktiskt varit ganska bra på det hittils så i morgon ska det inte bli några undantag.

Morgondagens klädsel:
(Lite fint så där)

Kemilektion

Publicerad 2010-04-29 19:32:00 i Skola,

Vi hade kemi idag, och vi byggde molekyler? Jag tror att det var det i alla fall. Jag tror att det var första gången som jag tyckte att en kemi lektion har gått snabbt, fast jag förstod inte så mycket av den. Det är i alla fall sista kapitlet vilket gör mig överlycklig!
Jag tröttnade och gjorde en hund...

Etan? jag kommer inte ihåg.

Just dance, spin that record babe!

Publicerad 2010-04-28 20:45:57 i Musik/Dans/Film,

Idag hade jag inte tänkt att skriva något, jag har varit på lite dåligt humör och varit småirriterad på olika människor. Men sen gick jag iväg till dansen och det är som jag har sagt många gånger obeskrivligt.
Nu är jag på bra humör igen och jag har haft det otroligt kul under 1½ timme (så länge håller lektionen på).

Roligaste ögonblicket: När Matilda spottade ut vattnet hon drack för att läraren sa att man inte fick dricka!

Roligaste dansen: Jag gillar alla, men speciellt slutet på Nolinga(?).

Den som skämde ut sig mest: Vår lärare skämmer alltid ut sig när hon börjar sjunga. Det går bara inte att koncentrera sig på dansen längre när hon har börjat sjunga.

Lektionens bästa: Jana kom in och berättade om att biljetterna till vår slutshow har släppts. Så en biljett kostar 100 kronor om du är över 15 och 50 kronor om du är under. Så det är bara att köpa på JAM's dansstudio nu!

Det blev i alla fall ett toppen humör till slut! Nu väntar Grey's Anatomy, jag ska se det live för första gången på väldigt länge!

Dagens outfit:

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela