Sara,

Åhlens julskyltning

Publicerad 2013-11-29 13:32:34 i Vinter <3,

Igår var jag och mamma i Stockholm på föreläsning, mer om det i ett annat inlägg! På vägen hem så sa mamma att hon bara var tvungen att visa mig Åhlens Citys julskyltning. Visst tänkte jag, varför inte. Men hur märkvärdig kan den vara? Oj, säger jag bara. Riktigt fin julskyltning med "levande" djur och människor. Blev riktigt imponerad och detta är verkligen en utmanare för NK's julskyltning.
 
Tog några få bilder:

Happy Birthday!

Publicerad 2013-11-27 09:00:00 i Vinter <3,

I lördags var vi och firade V på jobbet som fyller år idag. Vi hade gått ihop och köpt ett litet kit bestående av rosa bubbel, en vinöppnare, ljusstakar och doftljus. När de drog ut på krogen, valde jag att åka hem. Kände mig trött och skulle jobba dagen efter men vad gör det? De verkar ha haft det kul ändå! Jag hoppas hon känner sig ordentligt firad nu!
 
 

After Work på Lindex

Publicerad 2013-11-25 09:00:00 i Vinter <3,

I torsdags var jag och syrran på Lindex After Work. Man fick 20% på allt i butiken, lite snittar, dricka och sminktips. Maybelline var där och vi blev sminkade samt de visade vinterns enkla sminkning. Den var väldigt fin och kändes som något jag brukar göra. Kul!
 
Det var riktigt trevligt att gå omkring och titta på kläder, bli sminkad, få sminktips. Det som var ett stort minus var att kläderna inte var särskilt lockande. Jag köpte ett par vantar och ett par pyjamasbyxor. Sedan köpte jag även en krämögonskugga från Maybelline som de sminkade mig med och fick därför ett penselkit på köpet.
 
Under "vintersminkningen":
Det jag köpte:
 

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela