Sara,

30 augusti

Publicerad 2007-08-30 19:11:51 i Allmänt,

Hejsan,
Så nu har nästan en hel vecka gått i skolan, kom tyvärr sent måndag/tisdag. :/ inget vidare bra. Men det gjorde som tur var inget. Men jag hatar SL. Alltid försenigar, eller för fullt på bussen :/, Men annars har det varit riktigt roligt, trivs riktigt bra i min klass, men men, palla snacka om skolan. I måndags hade jag första simträningen för terminen, gick sådär, hade lite problem med första gruppen och den andra gruppen gick väl helt okej. Sen i går, var jag ute med Oscar till en början med. Men det slutade med att jag blev lämnad hos Jack och William och sedan kom Daniel, Rönner, Alexander, Amanda och Elin så jag gick med dom hem. Idag har jag haft fotbollsträning vilket gick bra, jag fick prata med föräldrarna :P. På Lördag är det Östertälje-dagen, som jag ska på. Gå gärna ;) och sen på Söndag ska jag till Enhörna på fotbolls sammandrag. Yees, det är vad jag ska göra, fan vad det ska vara fullt då. Får knappt sova, och det är det jag behöver :/, aja vi får ha det så bra. Och om jag överlever helgen så hörs vi säkert senare..

Puss puss

26 augusti

Publicerad 2007-08-26 20:26:16 i Allmänt,

Så, nu skriver jag för Simons skull för att han ska ha något nytt att läsa.
I Torsdags började jag skolan, jag var inte ensam tjej utan har två roliga tjejer med mig :) Vi har typ inte gjort någonting bara varit i skolan 2 timmar varje dag. Rätt skönt faktiskt.
I Tisdags tror jag att det var, sa mitt samvete (Simon) att jag skulle dissa Simon och då gjorde jag det. I Fredags klarade jag inte av det längre, utan typ dog helt. Så Simon, du betyder mycket för mig!
I Lördags hade vi Tjejkväll eftersom Emma har fyllt 16 år :) Grattis Grattis. Det var kul, och hon blev glad över presenterna, haha. Sen idag har jag inte gjort så mycket. Eller joo, någon av min mammas kompisar hade kollat på Grannens hus, så dom var över och fikade hos oss sen. Och sen har jag pratat i telefon med Nicklas, annars har jag inte gjort något. I morgon är det skola igen, börjar klockan 10, riktigt skönt :) och sen drar simningen igång igen, ska bli kul.

Ha det så bra!

Puss puss

13 augusti

Publicerad 2007-08-13 21:02:40 i Allmänt,

Så nu var det rätt länge sen jag skrev sist,
Var i Spanien och hade det jätte skönt, blev som tur var inte magsjuk som dom där nere blev :/ lite synd.
Blev heller inte så brun som jag hade hoppats på. Men det får duga ändå...
I lördags var det fest hos Sango, träffade lite nytt folk. alltid lika trevligt! Min kompis ringde och tyckte att det lät som jag var full så det blev lite missförstånd och sånt dära där :P haha, nej jag var inte full.
Annars har det inte hänt så mycket. Har gjort min debut på centralen :P haha, rätt okej faktiskt måste jag erkänna, men det lär inte bli någon mer gång pga en viss person, men men..
Har gjort en Henna-tatuering men den håller på att gå bort :/ fan den kommer säkert inte hålla till skolstarten som jag har upptäckt är snart, varför går alltid dom sista dagarna fortast för? Och jag verkar vara den ända som jag känner som börjar den 23 :O lite tråkigt faktiskt, vad ska jag göra på onsdagen när alla börjar :'( jaja, jag får väl hitta på något..

Orkar inte skriva mer men ha det så bra ni som läser..

Puss puss

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela