Sara,

Horoskop

Publicerad 2009-09-30 08:54:12 i Allmänt,

Dagens horoskop: "Någon i din omgivning är nu svår att vara till lags. En dag med uppenbar risk för kontroverser"

Jag hatar dessa horoskop, för jag förstår dem aldrig! Någon som kan hjälpa mig??
Igår gjorde jag det godaste som finns, varm choklad med grädde. Var tvungen att åka till affären efter jobbet men det kunde jag offra mig för.

Ikväll är det Grey's Anatomy, säsongspremiär klockan 21:00 på kanal 5. Längtar, och dumma metro avslöjade vem som dog, typsiskt! Aja, programmet kommer nog fortfarande vara bra. Ha det bra, nu ska jag plugga!


LUV YA29/9-09

Publicerad 2009-09-29 10:29:47 i Allmänt,

Idag ångrade jag att jag gick upp. Jag känner för att ligga i min sköna säng under mitt sköna täcke och bara mysa, aldrig gå upp. Men man får inte alltid som man vill men ibland önskar jag det i alla fall. Jag sitter och fryser ihjäl, mina händer är kalla och jag orkar inte hacka idag på datorlektionen. Inte för att jag orkar det någonsin men ändå. Jag sitter och reflekterar över min hemska dag idag, dirket efter skolan ska jag till jobbet och vara i det kalla vattnet. Bu för det, men som min chef sa igår att jag var så duktig och stabil, *stolt*

Idag kom vintern för första gången på besök. Okej, snön kom inte som André
precis påstod men frosten. Fy fan vad kallt det var, måste hitta mina vantar!
Hade tänkt att åka upp till Stockholm någon dag här närmast.
Någon som vill hänga på?
Har lust med en riktig mysig dag i Stockholm med fika, shopping och mys.

I morgon ska det inhandlas solglasögon till skolfotot om temat fortfarande
är aktuellt, vilket man aldrig vet när det kommer till min klass. Men man
kan ju alltid hoppas. Idéen är faktikst rätt bra, vem det nu var som kom på
den vet jag inte. Känns bara lite väl kallt att ha temat om man tittar ut nu.

Minus-grader, det var minusgrader när jag vaknade i morse. Jag trodde inte det var sant. Tack och lov för min nya jacka, ska ladda upp den när jag kommer hem, har ingen kabel så kan inte föra in den på datorn här. Den var jättemysig!

Igår var jag jätteduktig, jag pluggade kemin och gjorde klart uppgifterna som var tänkta för både igår och idag.
Jag har hittat min perfekta pluggplats hemma. Det är i sängen, as mysigt, och skönt att sitta. Perfekt! Nu ska jag försöka vara lika duktig på den här lektionen så jag tänkte göra några uppgifter. Ha det bra!


LUV YA

28/9-09

Publicerad 2009-09-28 20:12:31 i Allmänt,

Jobb, jobb, jobb, att jag aldrig tröttnar på det. Okej, jag har typ börjat tröttna på det men ändå. Jag får stå ut. Idag sa en av Annas simmares föräldrer till mig (jag vikarierade i fredags för dem) att hennes dotter hade sagt: "Vi tycker att Anna är hård men Sara är värre" haha, och jag som var snäll i fredags. Stackars simmare nästa torsdag när jag ska vara hård.

Mamma var ju på Ladies Night i Lördags som hon tyckte var jättebra. Det jag tyckte var jättebra med det var att hon hade tagit hem ett provexemplar som de hade fått där uppe som reklam sak. De var i.d. mineral powder, använder det konstant då jag tycker det är jätteskönt mot huden. Det är som om man inte har puder på. Verkligen att rekomenderas, dock är det relativt dyrt men dyrt i det här sammanhanget är bra.Nu ska jag fortsätta med min points-räkning och sedan blir det Kemi-uppgifter, wish me luck!LUV YA

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela