Sara,

25 september

Publicerad 2007-09-25 14:39:17 i Allmänt,

Jag måste fan vara sjuk och om jag inte är det så är jag i alla fall jävligt störd. Jag orkar inte med saker längre.


Ville bara säga, förlåt för den jag är!

15 september

Publicerad 2007-09-15 19:25:54 i Allmänt,

Tjoo, då var det dags att skriva lite igen.
Dagen idag började med att min kära mormor ringde och väckte mig :/ jag var fett trött efter att ha varit med emma och my igår och sett på film. När jag hade svarat och gått upp och gjort mig i ordning och allt, var jag tvungen att städa innan jag kunde åka till Anna i Flemmingsberg. Men städningen gick fort och jag drog i väg, var där klockan 1. Riva var också där. Vi gick hem till Anna och kollade lite i deras lägenhet, och sedan drog vi upp till Stockholm, där uppe gick vi och åt på kungshallarna, och sedan gick vi i affärer, för på MQ där vi provade lite kläder, jag provade en skit ful rosa skjorta :/ eller den var ful på mig i alla fall. Sedan gick vi vidare till H&M där vi plockade fram fula kläder till varandra, jag fick såklart dom fulaste, men men, en skönhet passar i allt ;) haha. Efter det gick vi in på Åhlens City där vi provade lite smink och såna saker. Och efter det gick vi och köpte mjukglass och åkte hem. Det var en kul dag :)

Puss puss

11 september

Publicerad 2007-09-11 17:36:42 i Allmänt,

Så där ja, nu har man varit och hälsat på i gamla skolan också, rätt så intressant faktiskt..
Classon fick ju inte dissa mig eftersom han har lovat att han inte ska göra det något mer så man såg verkligen hur han ansträngde sig för att vara med mig, och jag ansträngde mig för att vara jobbig :)
Sen var det någon liten kille som typ började snacka med mig som fan, han visste vad jag hette, att jag hade gått där förut och massa konstiga saker, och jag har aldrig sett människan förut :O lite läskigt faktiskt,
Sen var det Lorentsson också (ursäkta felstavningen om det är någon) vet inte riktigt hur vi började snacka mer än att vi båda känner Simon och dom andra, men men vi kom underfund med att vi inte kände varandra riktigt :P haha, men han är rolig och snäll så jag klagar inte :)
Tove var tyvärr inte där, vilket jag tyckte var lite synd, ville gärna träffa henne. Och andledningen för att jag överhuvudtaget kom dit var för Oscar som typ dissade mig, vilket är bra för han jobbade istället :)

Annars i skolan idag hade vi bild, vi skulle rita av vår hand utan att kolla på papperet och sen skulle vi göra samma sak fast vi fick kolla lite på pappret, snacka om att vi såg roliga ut.  Tog lite bilder som finns på min bilddagbok, sorry klassen hoppas att ni inte anmäler mig, men ni är jätte söta allihop :)

Nog för mig,
C ya dont wanna be ya

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela