Sara,

Off to London

Publicerad 2013-07-25 09:59:42 i Sommar<3,

Hallå!
Har haft ganska mycket att göra på sistone så har inte riktigt hunnit med att uppdatera, men jag ska bli bättre. Det lovar jag!
 
Idag sticker jag och syrran till London i alla fall, vem vet kanske träffar vi på lillprinsen som precis blivit född. Kanske är det hysteri, kanske kommer det hem någon fin souvernir på lillprinsen George Alexander Louis. Hur som helst kommer det bli mycket shopping och sen skulle det vara fint väder så vem vet, kanske får man lite färg också.
 
London, see you soon!
 
 

Trosayran

Publicerad 2013-07-14 13:39:20 i Sommar<3,

Hej!
Igår åkte jag och Elin till Trosa för att träffa grabbarna och åka och bada och sedan grilla. Vi var vid Trosa Havsbad och det var riktigt fint där faktiskt, inte alls vad jag hade förväntat mig! Sen när vi skulle grilla bestämde jag och Elin oss för att göra en jordgubbstårta att bjuda grabbarna på. Tårtan blev i alla fall jättegod och det kändes verkligen som sommar.
 
På kvällen sedan drog vi på Trosayran vilket är typ som ett stort partytält fyllt med människor och bra musik :) Det var roligt och det blev en sen kväll. Som tur var, var jag nykter vilket gjorde att det inte var så jobbigt att gå upp efter bara 3½ timmes sömn. Haha, you only live once!
 
Den fantastiska tårtan som jag och Elin gjorde:
 

Resultatet

Publicerad 2013-07-10 12:50:43 i Sommar<3,

Måste säga att jag inte direkt var särskilt duktig på förra veckans utmaning. Kände att jag inte hade tid att stretcha. Jag stretchade ordentligt efter träningen men de andra dagarna blev lidande, stretchade väl typ 15 minuter 2 dagar och resten av dagarna uteblev stretchningen helt.
 
Hur som helst, förra veckan kom jag i alla fall iväg och köpte ett 10-kort på badhuset. Så otroligt härligt att simma igen. Det blev 2500m, vilket var otroligt jobbigt men det blev lättare mot slutet. Ikväll blir det simning igen, får se hur långt det blir denna gång. Ska ta och skriva ihop ett pass snart.
 
 

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela