Sara,

Bondens marknad i Mariefred

Publicerad 2012-07-28 15:55:24 i Sommar<3,

Idag var jag och Anna på en liten utflykt. Vi åkte först till Bondens marknad i Mariefred och jag köpte ett bröd, en kanelbulle och en tomatmarmelad. Sedan köpte vi lite dricka på ICA för att åka till slottet och fika på en parkbänk med utsikt över hamnen. Vi drack Starbucks och åt vår kanelbulle som var super gott! Efter det åkte vi till Nykvarn för att äta lite lunch innan vi åkte hem. En trevlig dag, det är riktigt kul att åka runt och se lite nytt när man är ledig. Blir lätt så tråkigt hemma.
 
Mitt bröd och tomatmarmelad:

Min utmaning!

Publicerad 2012-07-28 15:49:21 i Sommar<3,

Jag vet inte om ni har sett den senaste reklamen från OB, "What's your challenge", men jag har i alla fall bestämt mig för att anta en utmaning. Min utmaning utgår i från den här sidan: hundred pushups. Precis som namnet påstår så ska jag om sex veckor klara av att göra 100 armhävningar. Det finns en träningsprogram som man ska utföra 3 dagar i veckan i sex veckor. Tycker det kommer bli kul att se resultatet, vem vet jag kanske klarar av att göra 100 armhävningar om sex veckor.
 
bild tagen från: exercisefitnessonline.com

Kefalonia

Publicerad 2012-07-28 15:40:02 i Sommar<3,

Förra veckan var jag och Anna på Kefalonia, en helt underbar ö som var så sjukt fin! Vi bodde på Cephalonia Palace vilket var ett fint hotell med en underbart stor och skön pool, cirka 50 m till standen och supergod All Inclusive-buffé. En otroligt skön vecka som behövdes för att ladda inför resterande jobb den här sommaren och sedan skolan i höst. För er som vill ha en lugn och skön sol & bad semester, så kan jag verkligen rekommendera Kefalonia.
 
Utsikten från båten över Lixouri:


Utsikten från båten, det var otroligt många vackra vyer:


Badbild vid stranden XI-beach:


Bild från hotellets stora pool: (endast halva poolen är med på bilden)


Ytterligare en bild från stranden XI-beach:

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela