Sara,

Off to Barcelona!

Publicerad 2013-12-29 09:00:00 i Vinter <3,

I morse flög jag och syrran till Barcelona! Vi ska fira in det nya året här och det finns en hel del saker man måste ha koll på för att det nya året ska bli lyckat. Här är några:
  • För varje slag till midnatt ska man äta en vindruva.
  • Man ska ha röda underkläder på sig
I år har Barcelona satsat på sitt nyårfirande som sker vid den "magiska fontänen". Vad de verkar som skulle det vara liveuppträndanden. Hur som helst, saker jag ska ha med mig hem i alla fall är mina vanliga souvernirer, ett shotglas och en kylskåpsmagnet. Är så roligt att titta på vad man har varit sen. Har ni några typiska saker som ni alltid köper när vi är utomlands??
 

Julhelgen

Publicerad 2013-12-28 20:23:17 i Vinter <3,

Så var julen över för denna gången. Det var en bra jul med trevligt sällskap. Julafton började med en jättemysig brunch hemma hos syrran och sedan var det fika uppe hos mig för att sedan se på Kalle  Anka. Efter Kalle blev det mat och sedan paketöppning.

Jag fick det jag önskade mig (!) och jag kände mig även riktigt nöjd med de julklappar jag hade köpt till alla andra. Sedan på kvällen tittade vi på film, The Holiday, så mysig!


Juldagen var det såklart utgång som gällde, blev att vi drog till Torekällberget. Jösses, vad mycket folk det var! Men riktigt kul med dans, prat och mera dans med vännerna!

Sara, jag och Sara på berget:

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela