Sara,

Min önskelista

Publicerad 2010-11-30 17:26:27 i Vinter <3,Innehåller: Vattenkokare från Coline, En digitalkamera, Silverarmband, One Tree Hill säsong 7, Navelpiercingar, En tidning, Wii + WiiFit, Pengar, TV och ett presentkort på MQ.

29 november 2010

Publicerad 2010-11-29 11:43:38 i Höst <3,

Sitter i skolan och ska snart åka hem. Jag har varit på gruppvägledning och det kändes riktigt skönt. Nu ska jag släppa biämne-hysterin och bara chilla ett tag. Koncentrera mig på annat och i januari ska jag börja koncentrera mig på det igen. Det gäller att känna efter nu vad som känns rätt.

Nu gäller det att plugga, plugga och åter plugga. Har en del sidor kvar att läsa eftersom jag inte läste något igår. Var hemma hos älsklingen istället och tittade på Eurotrip. En ganska rolig film faktiskt.

Men nu är det tåget som väntar, måste hinna med det så jag kommer hem i lagom tid. Ha det bra!

Första advent

Publicerad 2010-11-28 10:48:43 i Vinter <3,

Idag är det Första advent vilket innebär att det är ungefär 4 veckor kvar till jul. Härligt, jag har faktiskt längtat extra mycket efter julen i år. Jag vet inte riktigt varför, kanske att hela familjen blir samlade, mysigt att sitta framför brasan, se Kalle Anka klockan 3 (jag hoppas verkligen att vi får se den klockan tre i år och inte fyra som förra året), men främst för att jag köpte jättefina knäckformar och jag vill baka.

Igår var det hockey. SSK vann över Färjestad med 6-2. Utklassade! Vi satt på O'learys och tittade på matchen och det var värsta sköna stämningen. Detta måste vi göra om fler gånger.

Just nu sitter jag och väljer ut jullåtar till min nya spotifylista. Jag vill få absolut julkänsla i år. Tom och hans famillj kommer och hämtar mig om en timme och då ska vi på lägenhetsvisning. Tom funderar på att flytta hemifrån. Kul, kul!


Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela