Sara,

RIP Sebastian

Publicerad 2010-10-28 21:58:14 i Tankar,

Idag gick Sebastian bort. Mycket sorligt då denna hund har gett många härliga minnen. Men så är det för alla, inget man kan göra åt. Även om man hade hoppats att han hade levt mycket längre.

Så fort jag tänker på Sebben så tänker jag på när vi var i Säfsen och mamma hade råkat ha dörren lite på glänt. Efter ett tag upptäcker vi att Sebben är borta och bestämmer oss därför för att gå ut och leta (självklarhet). Vi möter några tjejer som hävdar att de hade sett hunden gå bort mot pulkabacken. När vi har kommit dit ringer mamma och säger att Sebben är tillbaka. Det var pappa som fångade in honom, eller fångande och fångade han slängde sig över honom. Alltid ett roligt minne.

Ugnspannkaka med parmaskinka

Publicerad 2010-10-27 20:30:00 i Matlagning,

För några veckor sedan gjorde vi en jättegod ny maträtt. Det var jätteenkelt att göra. VI gjorde en ugnspannkaka och ovanpå la vi parmaskinka och tomater. Mums!

Länk till receptet hittar ni här!

Tentaplugg!

Publicerad 2010-10-27 18:06:18 i Crazy stuff,

Idag har jag varit i skolan och tentapluggat. På väg dit läste jag metro, som vanligt, och upptäckte denna nyhet:

Artikeln handlar om det ska bli lagligt med Cannabis i Kalifornien.
Jag reagerade på detta eftersom vi i vårt projketarbete drev om att om man gör cannabis lagligt på Gotland så får man fler turister dit. Detta var skämt men i artikeln anser dem att det är en av de främsta anledningar. Så min fråga till er är, vad tycker ni? Ska Cannabis bli lagligt i Kaliforninen?

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela