Sara,

EM-final

Publicerad 2008-06-30 21:33:23 i Allmänt,

Var på Ceasar (tror det hette så) och kollade på fotbollen igår, tänkte gå på O'learys men det var så grymt dyrt kostade 100 kr. Vi (jag, anna och jim) satt typ längst fram och tittade. Jag hejade på tyskland men visste hela tiden att spanien skulle vinna och det var dem värdiga!! De har ju inte vunnit EM på 44 år och endast 1 gång, trodde de hade vunnit grymt många gånger eftersom det är Spanien. Men men, Spanien var värdiga EM-guldet !!

"Sveriges skönaste sommarjobb"

Publicerad 2008-06-30 15:23:44 i Allmänt,

Kom hem från Grekland förra lördagen, det var jätte skönt att vara borta och bara sola och bada. De ända problemen som fanns var typ "vart fan är solkrämen?" eller "gud vad varmt det är, tror jag ska gå in och sova lite" sen kom man hem till kalla Svergie. Började jobba förra måndagen, har typ sveriges skönaste sommarjobb. Lite tråkigt när det är dåligt väder men då åker vi hem tidigare. Men annars lär jag och ett par till ett fritis att simma. De är så söta, speciellt små-tjejerna. På eftermiddagen sitter vi för det mesta och solar och snackar skit eller gungar och får betalt för det. Grymt skönt !

Har bestämt mig för att ta och skriva lite oftare i den här bloggen och när jag var i Grekland kom jag på saker som är mina mål i sommar och tänkte berätta vad det är här samtidigt som jag ska försöka berätta hur det går också.
Målen är i alla fall:
- Börja träna, målet är platt mage (kommer dock aldrig få det men jag kan försöka)
- Dricka vatten till maten
- Fixa min egna receptbok, steg för steg.


Nu får vi se hur det går, de är de första målen jag ska klara av.

LUV YA

Grekland

Publicerad 2008-06-13 22:10:45 i Allmänt,

Ska snart gå och lägga mig, åker ju till Grekland, Kreta i morgon ska upp typ halv 3. Ska bli grymt skönt.. få komma bort från omvärlden ett tag. Kommer dock sakna Kim som fan, mig jag får hoppas att jag överlever, trots att det kommer bli grymt jobbigt. Har åtminstone mobilen med mig. Missar även två matcher i fotbollsem om inte fler förresten, Sverige måste fan ta sig vidare kommer bli grymt trist annars :(
Bild på Chania på natten :) :

http://www.mlahanas.de/Greece/Cities/Images/ChaniaHarbour1.jpg


Är inne på bilddagboken och försöker ladda upp bilder från igår, men det går så grymt segt. Och nu kommer det upp "fel vid sidhämtning"  damn.. aja,  hatar när bilddagboken är överbelastad. Men men nu måste jag sova för att orka upp om typ 4 timmar igen, men ni får ha det så bra, så återkommer jag efter min fantastiska semester


LUV YA

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela