Sara,

31/10-09

Publicerad 2009-10-31 19:20:43 i Good things,

Hej,
Sista dagen i månaden och idag har det varit fullt hus. Det är helt otroligt att man blir som ett barn igen varje gång man får presenter. Det är alltid lika spännande. Träffade släkten igen och hade det trevligt, alla var så glada över att få fira mig och min 18årsdag. Lyckat, lyckat!

Nu blir det myskläder på och sedan ska jag se en inspelad Wallander film (engelska). Ska bli trevligt, vad ska ni göra ikväll?


LUV YA

Halloween

Publicerad 2009-10-31 09:53:54 i Good things,

God morgon!
Halloween förknippas ju oftast med trick och treat, pumpor och utklädnader, men för mig förknippas det med presenter, födelsedag och kalas. Har aldrig riktigt "firat" halloween förut, då vi (jag och min syster) fyller år under den helgen. Idag kommer släkten att komma så nu måste ja ta och göra mig i ordning så att jag är klart när de kommer. Ni får ha en skön halloween =)


LUV YA

30/10-09

Publicerad 2009-10-30 22:31:56 i Musik/Dans/Film,

God kväll!
Tänkte skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig. Ska upp tidigt i morgon eller ja, innan nio i alla fall. Mitt rum är i toppform och i morgon kommer ju släkten för att fira. Det ska bli kul då vi endast träffar släkten cirka 3 gånger per år och det är vid just födelsedagarna. För er som inte vet det så fyller jag år på måndag. Sisådär lagom med första dagen efter lovet. Perfekt.
Det blir i alla fall att jag ska fira med hockey och då får SSK vinna! Vilken dålig födelsedagspresent annars liksom.

Tänkte göra lösnaglar och skulle testa min nya nail art. Problemet är bara att jag saknar tillbehören (ska inhandlas) och lösnaglarna visade sig vara tipnaglar (sådana som man sätter på för att förlänga naglarna) så jag satt 1½ timme och filade ner 10 stycken så att de numer passar mig. Blev grymt trött efter filningen så att måla dem och klippa dem orkade jag inte. Det får bli en annan gång helt enkelt, kanske till nästa helg.


LUV YA

Sean Kingston - Face Drop
(har låten i hjärnan, måste få ur den på något sätt)

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela