Sara,

Uppdatering

Publicerad 2009-07-31 21:28:00 i Allmänt,

Nu har jag typ packat klart, har bara mobil och medicin att packa ner, får inte glömma det. Var på stan och träffade Natasha, väldigt trevligt. Hon har ju kommit hem från 6 veckors tågluffning så vi hade massa killar att prata om. Vi var på café tratten? andra gången jag är där nu, mysigt var det i alla fall. Sen gick vi och letade efter typsikt svenska saker som hennes bror kunde ta med sig ner till hans kompis föräldrar. Det är svårt att hitta i icke turistaffärer faktiskt. Hitta en dalahäst på inspiration eller nuförtiden heter det Svea nånting nånting. Den kostade 179 kronor och var typ hur liten och absolut inte värd priset. Sen åkte jag hem och självklart måste bussen hålla tildtabellen och stå stilla vid en busshållsplats i typ 5 minuter. Jag klagar inte på att vara hemma 5 minuter tidigare speciellt itne när man ska hem och se simningen. Jag missade i alla fall inget speciellt, Nystrand till final på 50 fritt, Sjöström och Ahlsammar till final på 50 fjäril, Joline 8 på 200m bröstsim. Alla gjorde otroligt bra simningar, Ahlsammar på nytt världsrekord. Michael Phelps vann finalen på 100 fjäril med typ 11 hundradelar eller någonting. Det var dagens uppdatering av VM i Rom.

Nu ska jag snart göra de sista sakerna innan jag går och lägger mig. Men är nog inne på msn ett litet tag till. Kommer hem nästa lördag den 8 augusti, ska försöka uppdatera innan jag åker till Hallstahammar men vi får se. Ha det så jättebra till dess och sakna mig inte för mycket.

LUV YA

England nästa

Publicerad 2009-07-31 14:00:45 i Allmänt,

Nu är det bara en dag kvar innan jag åker till england! Längtar så mycket. Håller på att packa, det är mycket man ska tänka på. Man ska ha fina kläder som går att variera, vilket leder till några basplagg men eftersom jag och min syster ska gå på Dirty Dancing så vill man ha något extra fint med sig. Sen ska jag vara borta i en vecka så man behöver ta med sig så att det räcker. Fast det finns affärer där och man vill ju köpa saker där så då kan man ändå inte ta med sig så mycket. Fast då tänker man "tänk om jag inte hittar något, tråkigt att gå i samma kläder" och då får min hjärna ryck och dampar sönder på alla dessa tankar. Fast London är rätt stort så något måste man ju kunna hitta om det är akut. Plus att jag får inte ta med mig så mycket eftersom vi åker med endast handbagage och då är det begränsat med 10 kilo. 10 kilo låter väldigt mycket men det är lite när man tänker efter. Man måste alltså tänka väldigt praktiskt när man ska packa. Jag har i alla fall fått ner ett par skor som ska kastat när jag åker därifrån, det är hål i dem! Två par leggings, ett par vardags och ett par lite finare, mobilladdare! den är viktig, underkläder, pyjamas och en fin tunika-klänning som jag har köpt på American Apperal. Fast jag har fortfarande inte packat ner min nessesär?, tröjor och shorts om jag nu behöver ett par det vet man aldrig. Måste hitta en bra handväska också att ha med mig. Den ska vara liten men inte för liten utan den ska få plats med saker som plånbok, mobil, solglasögon, paraply kanske, jag ska ju åka till england, ja massa viktiga saker. Suck jag får försöka med allt i kväll sedan. Ska ner på stan nu och träffa Natasha som äntligen har kommit hem från sin tågluffning, längtar att få höra allt om den! Hör av mig igen senare i kväll.


LUV YA

A big day

Publicerad 2009-07-30 20:53:28 i Allmänt,

Idag har det hänt mycket. Det började med att jag faktikst klarade av att sova till klockan 10! I'm impressed.
Sen har jag ringt till Halstahammar camping för att ändra i matbeställningen som hade blivit fel, räknat ut den totala matkostnaden och sen har jag även pratat med christer, för att komma överens om vad som måste göras omedelbart. Jag börjar gilla jobbet som sekreterade kanske ska satsa på det?
Idag åker även therese och elin till kreta medan natasha kommer hem =) hoppas vi kan träffas i morgon redan. Har tusen saker att berätta för henne. Har varit med mamma och pappa och de köpte nya sängar. as sköna! jag tog en katalog från nån heminredningsaffär också, jag vill flytta hemifrån!!! NU. Ska ställa mig i en sådan där bostadskö så fort jag fyller 18.

Läste någonstans att den 28 eller 29 augusti, på Michael Jackson's födelsedag, ska USA hylla honom genom att vara vitklädda. Jag tänker haka på trenden, någon annan som kommer göra det? Vad gör man inte för att hylla den största dansguden som fanns. Ni får göra som ni vill, jag vet att jag kommer göra det.

Bara två dagar kvar nu, i morgon måste jag packa, träffa natasha förhoppningsvis och kanske emma också. Sen hoppas jag så klart på sol också så jag kan få sola och bli lite brun, känner mig relativt blek. I england ska jag i alla fall få läsa alla underbara engelska tidningar. Vet inte varför, men jag har bara fått för mig att de ska vara jättebra. Min syster har köpt en del tidningar som hon har sparat till mig, me love it <3

Nu ska jag nog se på So you think you can dance, ligger lite efter har fortfarande inte sett förra veckans avsnitt. Ska se ikapp. För nu har väl fotbollen slutat? Får hoppas att det gick bra för syrianska eller var det assyriska som spela? Just det får inte glömma, dagens simning i Rom. Joline Höstman kom till final på 200 bröstsim. Grattis till henne. Hon öppnade enormt fort och bara fortsatte simma bra. Schipper vann 200 fjäril också, så hon gick en guldmedalj på fjäril också. Nystrand kom sexa efter att ha simmat jättebra, han var 12 sekunder från en tredje plats.

I morgon kommer de klockan åtta och ska hämta min dator och laga den, me like<3 Förutom det lilla klockslaget men jag är väl vaken eftersom de utanför sätter igång klockan sju. Men vi får väl se, har ju som sagt en del att göra i morgon.


LUV YA

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela