Sara,

Veckans utmaning

Publicerad 2013-06-30 14:27:23 i Sommar<3,

Satt och läste på Ida Wargs träningsblogg och varje vecka lägger hon upp en ny utmaning. För en tid sedan (v.24) hade hon en stretchutmaning som jag tänkte köra denna vecka istället. Anton och Emma gnäller (haha) på mig att jag är så stel och måste stretcha så nu tänkte jag ta mig an denna utmaning.
 
Utmaningen lyder:
 

Midsommar

Publicerad 2013-06-28 10:51:00 i Sommar<3,

Midsommarfirandet 2013 skedde på Samos. Vi dansade kring midsommarstången på kvällen och sjöng små grodorna, vi äro musikanter och prästens lilla kråka. Det var väldigt kul och kändes lite annorlunda mot vad vi är vana med, eftersom vi alltid åker utomlands på midsommar och bort från allt firande. Vi var ungefär 20 svenskar som körde på och vi fick stående ovationer av slovenerna.

Regnet öser ner!

Publicerad 2013-06-13 16:02:17 i Sommar<3,

Idag har det bara regnat, vilket är väldigt tråkigt även om det underlättar för mig. Idag har jag nämligen tagit tag i packandet. På lördag åker vi till Samos för sol och bad och bara ta det lugnt., det ska bli så skönt!
 
Jag och pappa tittade på vädret och det skulle bli ca 30 grader och strålande sol hela veckan, det gläder en verkligen när man tittar ut idag!
 
Hur som helst, packningen och städningen fortsätter. SUCK!!
 
Bild från hotellets (Samaina Inn) hemsida:
 

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela