Sara,

Göteborg!

Publicerad 2012-11-13 15:11:52 i Höst <3,

Förrförra helgen (2-4 november) åkte hela familjen ner till Göteborg för att bl.a. fira våra födelsedagar, men främst för att njuta av att bo på hotell och vistas i en underbar stad. Det blev en hel del shopping (kommer upp i ett senare inlägg) och väldigt god mat. Vi bodde på First Hotel G, ett nybyggt hotell som ligger ovanpå centralhuset. Det var väldigt fint och fräscht men det är väl alla nybyggda hotell. Hur som helst, är det skönt att bo på hotell och det bästa med hela hotellvistelsen är frukosten. Jag älskar hotellfrukost! Bara kunna gå omkring och välja och vraka, allt finns upplagt! Åh, så underbart!
 
På fredagskvällen så var vi på Sveriges första app-restaurang (yes, ni läste rätt, app-restaurang). Man beställer all mat och dryck via restaurangens app och så får man ett meddelande om när det är klart, och man själv går och hämtar. Det var väldigt kul och definitivt annorlunda. Maten var bara så god, det var tapas och det gjorde att man beställde in cirka 7 rätter var som man åt av. Jag testade på massa nya saker såsom dumplings och baconlindade dadlar. Mums!
 
På lördagskvällen skulle vi till en grekisk restaurang, väl framme visar det sig att ägaren har bytt tema och har numera tapas och grekisk. Men vi valde att ta grekiskt ändå (vi åt ju tapas kvällen före). Det blev vitlöksbröd till förrätt, souvlaki till varmrätt och en härlig glass till efterrätt. Det var också riktigt gott!
 
Men! Göteborg har ju något som Stockholm inte ännu har, nämligen Starbucks! Så det blev ett fika-besök på denna fantastiska kaffe-kedja. Det blev dock ingen kaffe för mig utan först Caramel Hot Chocolate med fruktsallad och en tigerkaka. Sedan innan vi skulle åka hem på söndagen sprang jag in och köpte en Chai-latte, galet god! Rekommenderas :)
 
Lite bilder:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sara,

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela